Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Venba is koken met een verhaal

Venba snijdt een lastig thema aan op een luchtige manier.

De Indie World van 9 november begon met de bijzondere game, genaamd Venba. Een game gemaakt door een klein team uit India. Naast het koken van gerechten uit de Indiase keuken, wordt er ook ingegaan op een actueel thema. Emigreren van het ene naar het andere land.

Visai Games brengt twee werelden samen. Een kookgame in combinatie met verhalende elementen. Na een recente emigratie van India naar Canada probeert de moeder van het gezin, de Indiase keuken te herontdekken. Familierecepten wordt nieuw leven ingeblazen en traditionele gerechten krijgen een werelds sausje. Het gaat echter niet alleen maar om koken. Thema’s als liefde, verdriet en andere gezinsproblematiek komt ook aan bod. Venba wordt verder nog ondersteund door een toffe soundtrack, geïnspireerd op Indiase musicals.

De game verschijnt in de lente van 2023. Wat vind jij van deze game? Lijkt het je leuk?