Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Weer vier nieuwe liedjes van Just Dance 2023 bekendgemaakt

Waaronder As It Was van Harry Styles!

Net zoals afgelopen tijd zijn er ook gisteravond weer nieuwe liedjes bekendgemaakt voor Just Dance 2023. Het lijkt er dus op dat we elke woensdagavond andere nummers, of andere varianten op nummers, te zien krijgen voor het spel. Gisteren hebben we kennisgemaakt met As It Was van Harry Styles, Sissy That Walk van RuPaul, Toxic EXTREME VERSION van Britney Spears en Majesty van Apashe Ft.Wasiu door middel van vier nieuwe filmpjes die op het officiële YouTube-kanaal van Just Dance gepost zijn. Alle video’s met daarbij de bijbehorende muziek en dansmoves zijn onderaan dit artikel te bekijken.

In Just Dance 2023 dans je net zoals voorgaande jaren op de allerleukste nummers van dit moment. In het spel volg je zoals gewoonlijk de bewegingen op het scherm, die jouw Joy-Con of smartphone voor je registreert. In dit nieuwste deel kun je lekker jouw hele lichaam bewegen op onder andere Physical van Dua Lipa, CAN’T STOP THE FEELING! Van Justin Timberlake en Sweet But Psycho van Ava Max. Bovendien heeft de game dit keer weer een volledig nieuw uiterlijk gekregen en kun je samen met jouw vrienden online jullie dansmoves aan elkaar laten zien! Om dit nieuwste deel te vieren zullen er later ook gratis updates beschikbaar worden gesteld die onder andere nieuwe spelmodi en liedjes met zich meebrengen.