Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Set 3 van Mario Kart 8 Deluxe Circuit-uitbreidingspas is vanaf 7 december beschikbaar

Regenboogbaan zit onder andere in de 3de set!

In september werd er tijdens een Nintendo Direct al wat uit set 3 van de Mario Kart 8 Deluxe Circuit-uitbreidingspas getoond. Vandaag weten we, na twee maanden gewacht te hebben, eindelijk welke banen er nog meer in set 3 zitten. Vanaf 7 december kunnen fans van Mario Kart aan de slag met de Rotsbeker en de Maanbeker. Deze twee cups bevatten elk vier banen, waarvan er drie afkomstig zijn uit Mario Kart Tour, twee uit Mario Kart 7, één uit Mario Kart Wii, één uit Mario Kart DS en één uit Mario Kart Super Circuit. De acht circuits van de derde set zijn:

Rotsbeker:

  • Londen-Ronde
  • Boo-Bruggen
  • Kampioensberg
  • Wigglers Woud

Maanbeker:

  • Berlijn-Bezoek
  • Peach’ Paleistuin
  • Dennenboomdorp
  • Regenboogbaan.

De Mario Kart 8 Deluxe Circuit-uitbreidingspas gaat voor een bedrag van €24,99 over de digitale toonbank. Echter is er goed nieuws voor de Nintendo Switch Online + Expansion Pass-leden want zij kunnen zonder extra kosten genieten van deze DLC.

Ben je benieuwd hoe alle nieuwe banen eruitzien? Bekijk dan onderstaande trailer.