Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De hele maand december prijzen winnen met DN’s prijzenfestival!

Ook dit jaar keert ons prijzenfestival weer terug om december extra leuk te maken!

Vind jij ook dat de tijd zo snel gaat? Het is inmiddels alweer bijna december, maar dat is goed nieuws! De gehele maand december dompelen wij je ook dit jaar weer traditiegetrouw onder met een hoop prijzen om te winnen. De hele maand december staat namelijk in het teken van toffe giveaways op Daily Nintendo. Zorg dat je vanaf 1 december onze website goed in de gaten houdt, dan trappen we ons december prijzenfestival namelijk af!

Wat kun je verwachten? De komende weken ga je verschillende kortlopende prijsvragen vinden waaraan je mee kan doen. Veelal kun je slechts enkele dagen deelnemen, om vervolgens over te gaan naar de volgende giveaway. Je maakt deze maand onder andere kans op goodies, goodiepacks en verschillende games. Vorig jaar mochten we al flink wat leuke prijzen verloten, dit jaar gaan we dat natuurlijk overtreffen! Kortom, reden genoeg om Daily Nintendo volop te checken deze maand.