Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Disney Speedstorm uitgesteld naar volgend jaar

We zullen nog even moeten wachten!

Disney Speedstorm werd begin dit jaar tijdens de Nintendo Direct aangekondigd. In deze aankomende free-to-play kartgame race je in de wereld van Disney en Pixar, waarbij je ook zult kunnen spelen als één van de vele personages hieruit. De game stond gepland voor deze zomer, maar deze is sindsdien lang voorbij en een releasedatum is nog steeds niet bekend. Met goede reden, heeft Gameloft nu bekend gemaakt. De game is namelijk uitgesteld naar volgend jaar. Dit omdat ze meer tijd nodig hebben om een race-ervaring te maken waar fans nog jaren van kunnen genieten. De volledige verklaring kun je hieronder lezen.

We have been working diligently to craft an amazing racing experience for Disney Speedstorm, capturing our vision of the exciting magic fans enjoy in their favorite Disney and Pixar characters and games. We want fans to not only be entertained, but to enjoy a fast-paced and competitive racing experience they will return to play for years to come.

With this in mind and after careful consideration, we have decided to delay the worldwide release of Disney Speedstorm to meet our expectations and provide players with a more immersive racing experience, customization offerings, game modes, and more.

Fans are invited to join us on the speedway when Disney Speedstorm launches in 2023 on PC and consoles.

We appreciate all of the feedback and support we’ve received from fans who participated in the beta earlier this year and our followers on social. We plant o keep fans up to speed on our progress with regular updates on these features as we head toward launch, so please stay tuned for more over the next several weeks!

Alle racefans onder ons zullen dus helaas nog even geduld moeten hebben. We houden jullie in ieder geval op de hoogte!