Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launchtrailer The Outbound Ghost

Weet jij de geesten naar het hiernamaals te begeleiden?

The Outband Ghost werd eerder dit jaar aangekondigd tijdens de Future Games Show Spring Showcase. De game is sinds deze week beschikbaar voor de Nintendo Switch, en om dat te vieren hebben Digerati en Conradical Games een launch trailer online gezet. Hierin worden nog even de beste kanten van de game laten zien. Deze trailer kun je hieronder bekijken.

The Outbound Ghost is een adventure RPG waarbij je geesten helpt het hiernamaals te bereiken. Het speelt zich af in Outbound, een letterlijke spookstad. Hier wonen spoken met onafgedane zaken, waardoor ze niet door kunnen gaan. Ze zijn gedoemd om hier te blijven ronddwalen. Help deze geesten door de confrontatie met hun verleden aan te gaan (vaak letterlijk), vecht met het verleden, krijg nieuwe vaardigheden, los puzzels op en help de inwoners vrede te vinden.