Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

DNF Duel krijgt Switch-versie in 2023

Knok er in 2023 op los in deze nieuwe fighting-game gebaseerd op Dungeon & Fighter!

Op het Japanse fighting-game event ArcReco werd dit weekend een Switch-versie aangekondigd van de game DNF Duel. Het spel kwam eerder dit jaar uit op de PlayStation 5 en de PC en werd daar met een gemiddelde score van 80 goed ontvangen. Buiten deze aankondiging werd er ook nog een nieuwe vechter voor het spel uit de doeken gedaan. Beide trailers voor deze aankondigen zijn hieronder te bekijken:

DNF Duel is een fighting game die wordt gemaakt door Arc System Works. De ontwikkelaars achter de Guilty Gears-serie. De  game is gebaseerd op de Dungeon & Fighter beat-’em-up franchise die oorspronkelijk werd ontwikkeld door Neople.

Zie jij jezelf aan de slag gaan met deze nieuwe fighting-game? Laat het ons vooral weten in de reacties!