Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaars December Prijzenfestival #2 bekend!

Kijk snel of je gewonnen hebt!

Tot en met 8 december, konden jullie allemaal meedoen met een van de giveaways van ons prijzenfestival in de maand december. Inmiddels is de eerste prijsvraag verlopen en hebben wij geheel willekeurig twee winnaars uitkozen. Laten we er niet verder omheen praten en maar meteen de winnaars bekendmaken. Hieronder kun je zien of jij één van de gelukkige bent. Heb jij gewonnen? Mail dan jouw adresgegevens + gebruikersnaam naar info@dailynintendo.nl. In dit geval liggen de prijzen bij onze partner en we gaan ervan uit dat deze ze zo snel mogelijk zullen versturen.

Winnaar WRC Generations 1x: @dw4smash

Winnaar WRC Generations 1x: @wal029

Heb je dit keer niet gewonnen? Wees dan vooral niet getreurd. December staat bij ons namelijk in het teken van DN’s December Prijzenfestival! Dat betekent dat wij deze maand nog vele prijzen weg gaan geven en momenteel loopt er al andere prijsvragen zoals een goodiepaket van Ubisoft. Doe je nog niet mee? Aarzel dan niet en klik hier.