Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Master Detective Archives: Rain Code toont Shinigami in trailer

Shinigami geeft een korte rondleiding door de wereld van Master Detective Archives: Rain Code.

Afgelopen september werd Master Detective Archives: Rain Code aangekondigd voor de Nintendo Switch. Deze game zal gemaakt worden door de makers van Danganronpa. Op dit moment is er nog geen specifieke releasedatum bekend, alleen een globale lente 2023. Vandaag is er op YouTube een nieuwe trailer verschenen. In deze trailer stelt Shinigami zich voor en worden elementen van de gameplay getoond. De trailer kan je hieronder bekijken.

Master Detective Archives: Rain Code is een dark fantasy-mysterie waarin je misdaden onderzoekt met Yuma, die last heeft van geheugenverlies, en Shinigami, een geest die hem achtervolgt. Als Yuma moet je aanwijzingen zoeken om de onopgeloste zaken op te lossen. Wanneer je denkt het antwoord te weten, roept Shinigami een rijk op dat de plaats delict aan de waarheid koppelt. In dit Mystery Labyrinth zullen Mystery Phantoms proberen jou te dwarsbomen. Dit doen ze door onwaarheden en tegenstrijdigheden op jou af te gooien. Aan jou de taak om dat alles te doorzien.

Heb jij Danganronpa gespeeld en kijk je uit naar deze game? Laat het ons weten in de reacties!