Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sephiroth en Kazuya amiibo komen in januari uit

De DLC-personages krijgen nu eindelijk hun amiibo

De releasedatum van twee langverwachte amiibo is bekendgemaakt. De One-winged Angel Sephiroth (Final Fantasy VII) en de Devil-gene-dragende Kazuya Mishima (Tekken-serie) zijn vanaf 13 januari 2023 verkrijgbaar. Het zijn twee personages waar reikhalzend naar werd uitgekeken.

Sephiroth is vooral bekend als de slechterik uit Final Fantasy VII (1997) en werd al snel een geliefd personage. Kazuya is een gevreesd lid van de Mishima-familie uit Tekken (1994). Beide personages maakten hun debuut op Sony’s PlayStation, wat het des te bijzonderder maakte toen ze werden aangekondigd als DLC-personages voor Super Smash Bros.. Die samenwerking heeft er voor gezorgd dat deze characters vereeuwigd worden als amiibo.

Kazuya Mishima amiibo

In dezelfde Tweet geeft Nintendo aan dat we de amiibo gebaseerd op Pyra en Mythra (Xenoblade Chronicles 2) in 2023 kunnen verwachten. Hoewel die exacte datum nog bekend gemaakt moet worden, kunnen we volgend jaar dus weer wat prestigieuze beeldjes toevoegen aan onze collecties.

Ga jij deze amiibo in huis halen? Hoe ver ben je met jouw collectie? Laat het trots weten in de comments!