Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dag 3 van Inside the House of Indies is aangebroken!

Welke Indiespellen zullen er vandaag voorbijkomen?

Vandaag is het woensdag 21 december en dat betekent dat het alweer tijd is voor de derde aflevering van Inside the House of Indies. In deze miniserie komen er elke dag, totdat het kerstmis is, een handje vol met aankondigingen, updates en meer over Indiespellen voorbij in een video. In de derde aflevering worden zowel Potion Craft: Alchemist Simulator als Tin Hearts aangekondigd voor een release in 2023. Potion Craft: Alchemist Simulator zal ergens tijdens de lente verschijnen en Tin Hearts heeft de releasedatum vaststaan op 20 april. Bovendien kunnen we ook vandaag weer aan de slag met twee Indiegames, want Sonority en Sail Forth zijn vanaf vandaag te spelen op Nintendo’s hybride console. Hieronder kun je aflevering 3 bekijken, maar mocht je de tweede aflevering gemist hebben dan kun je die hier terugkijken.

Ga jij vandaag aan de slag met Sonority en/of Sail Forth of kijk jij juist uit naar de titels Potion Craft: Alchemist Simulator en Tin Hearts? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!