Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dag 4 van Inside the House of Indies is aangebroken!

Welke Indiespellen zullen er vandaag voorbijkomen?

Vandaag is het donderdag 22 december en dat betekent dat het alweer tijd is voor de vierde aflevering van Inside the House of Indies. In deze miniserie komen er elke dag, totdat het kerstmis is, een handje vol met aankondigingen, updates en meer over Indiespellen voorbij in een video. In de vierde aflevering worden zowel Afterimage als Smile for Me aangekondigd voor een release in 2023. Afterimage heeft de releasedatum vaststaan op 25 april en Smile for Me zal ergens tijdens de lente verschijnen. Bovendien kunnen we ook vandaag weer aan de slag met twee Indiegames, want Melatonin en Hyper Gunsport zijn vanaf vandaag te spelen op Nintendo’s hybride console. Hieronder kun je aflevering 4 bekijken, maar mocht je de derde aflevering gemist hebben dan kun je die hier terugkijken.

Ga jij vandaag aan de slag met Melatonin en/of Hyper Gunsport of kijk jij juist uit naar de titels Afterimage en Smile for Me? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!