Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Minimalistische Boss Rush-game Hyper Shapes krijgt releasedatum

Versla vreemde vormen in deze hectische 2D game!

Uitgever JanduSoft en ontwikkelaar BlindShot Studio hebben de releasedatum vrijgegeven van Hyper Shape. Deze minimalistische boss-rush achtige game moet volgende maand, op 26 januari, op de Switch verschijnen. Om de aankondiging kracht bij te zetten is er tevens een nieuwe trailer vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

Hyper Bosh is een game die draait om het analyseren van vijanden en het leren van hun aanvallen en zwaktes. Het lijkt misschien makkelijk (vooral omdat het eruit ziet als pure vormen) maar het blijkt een stuk lastiger te zijn dan je denkt! Elke kamer is weer een nieuwe uitdaging met compleet nieuwe mechanieken! Gebruik je power ball om deze vreemde vormen te verslaan.