Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Capcom wil graag je mening weten

Welke games heb je gespeeld en waar kijk je naar uit? Capcom heeft een enquête voor je.

Het is bijna het einde van het jaar en toch komt er nog een korte enquête voorbij. Niet geheel onverwacht heeft Capcom weer zijn jaarlijkse, speciale eindejaarsvragenlijst. Hierin kijken we terug op 2022 maar vooral ook naar het komende jaar.

Er zijn de standaardvragen zoals leeftijd, land en welke platformen je op gamed, maar daarna is het natuurlijk kijken welke Capcom games je speelt, naar uitkijkt en hebt gespeeld in het afgelopen jaar.

De vragen gaan ook over welke non-Capcom games je speelt van het afgelopen jaar en noemt ook aankomende titels waaronder Street Fighter 6, Mega Man Battle Network Legacy, Dragon’s Dogma 2 en de Resident Evil 4 Remake. De enquête duurt niet lang en als beloning krijg je een toffe wallpaper (de afbeelding van dit artikel, maar dan in elke resolutie die je maar wil). Je hebt tot 5 januari 2023 om de vragenlijst in te vullen.

Ben jij afgelopen jaar Capcom fan geweest? Welk spel heb je het meeste gespeeld en welke kijk je het meeste naar uit?