Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daily Nintendo wenst je een gelukkig nieuwjaar!

Fijne jaarwisseling!

2022 zit er alweer bijna op. Het was weer een bijzonder jaar, met verschillende top titels die voor de Switch verschenen. Ook dit jaar hebben we jullie weer met enorm veel plezier voorzien van al het laatste Nintendo-nieuws. We hebben enorm veel nieuwe games voor jullie getest en zijn we de nodige online-evenementen afgegaan om verslag te doen voor jullie. De laatste maand van het jaar stond bovendien feestelijk in het teken van verschillende prijsvragen. We hopen dan ook dat jullie dit jaar met veel plezier onze website hebben bezocht én jullie volgend jaar weer te zien.

Daily Nintendo wil alle bezoekers hierbij een enorm fijne jaarwisseling toewensen. We hopen uiteraard dat het nieuwe jaar voor iedereen een goed jaar gaat brengen. Ook in 2023 is Daily Nintendo weer jouw online Nintendo magazine!

Gezellig meepraten met onze community? Onze Discord-server is daarvoor de perfecte plek!