Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Race vanaf 11 januari mee met de Space Tour in Mario Kart Tour

Ga vanaf aanstaande woensdag aan de slag met een gloednieuwe tour.

Mario Kart Tour mag inmiddels dan al flink wat jaartjes meegaan, Nintendo voorziet de mobiele titel nog altijd van nieuwe content. Vanaf aankomende woensdag start er een gloednieuwe tour en wel de Space Tour. Deze nieuwe tour volgt de New Year’s Tour op. Ook in 2023 likt Nintendo de game dus nog volop te ondersteunen. Het Twitter-account van Mario Kart Tour maakte eerder al bekend dat de Rainbow Road uit de Nintendo Wii-versie zijn opwachting zal maken. Naast de Wii-versie van de Rainbow Road is er ook een nieuw Mii Racing Suit aangekondigd, en wel een paars racetenue

In onderstaande Tweets kun je alvast wat beelden van de nieuwe tour bekijken. De Space Tour gaat van start op 11 januari. Speel jij nog steeds Mario Kart Tour? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!