Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Horrorgame Signalis krijgt een fysieke release

Deze horrorgame krijgt een fysieke release!

Vorige oktober verscheen de horrorgame Signalis digitaal op de Nintendo Switch. Humble Games heeft bekendgemaakt dat ze een fysieke versie gaan uitgeven. Deze editie zal eind februari verschijnen en als je het spel voorbesteld, krijg je een leuke goodie erbij. Bekijk de aankondigingstweet hieronder.

De wereld van Signalis is een surrealistische retrotech wereld. De mensheid heeft het zonnestelsel gekoloniseerd. Menselijke androids genaamd Replikas leven naast echte mensen. Hun taken zijn de echte mensen te beschermen en te dienen. Je kruipt in de Replika Elster die op zoek is naar haar verdwenen partner en verloren dromen.

Ga jij de fysieke release aanschaffen? Laat het ons weten in de reacties.