Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kecleon zit eindelijk in Pokémon Go, maar hoe vind je hem?

Wil jij je Hoenn Pokédex compleet maken in Pokémon Go? Lees dan snel verder

Sinds de eerste release van Pokémon Go brengt Niantic gefaseerd nieuwe Pokémon uit. Zo worden de meeste Pokémon in groepen uitgebracht. Nu waren de meeste Pokémon uit Hoenn (de derde generatie) al langere tijd beschikbaar. De enige die nog ontbrak was de camouflerende Pokémon, Kecleon. Nu is het eindelijk zo ver. De Pokémon is wereldwijd te vangen, alleen niet zomaar.

Voor Kecleon zul je in de buurt van Poké Stops moeten komen en ze openen. Wanneer je dit doet, kun je als je oplet en geluk hebt een Kecleon vinden. Afgezien van een shilouet en zijn rozige streep in het midden van van zijn lichaam zul je hem niet zien. Wanneer je hem ziet hoef je alleen maar op hem te tikken en dan springt die van de Poké Stop af en zal die spawnen. Je moet hiervoor wel echt dichtbij de stops staan om ze te kunnen ronddraaien. Als je te ver er vanaf staat zie je ook geen Kecleon er zitten.

Shiny Kecleon komt ook binnenkort beschikbaar. Dit tijdens de Pokémon Go Tour: Hoenn Global. Deze zal het weekend van 25 en 26 februari plaatsvinden.