Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaars December Prijzenfestival #9 bekend

Heb jij nieuwe kaarten voor je deck en/of verzameling gewonnen? Ontdek het hier.

Afgelopen week, van dinsdag 27 december tot en met zondag 1 januari konden jullie allemaal meedoen met alweer de negende giveaway van ons prijzenfestival. De maand december ligt inmiddels alweer achter ons en dus is het de hoogste tijd twee van jullie wat leuks te geven. Met het antwoord op de vraag wat jouw favoriete moment is van Ash & Pikachu zijn de volgende twee winnaars gekozen:

  • 1x Build & Battle Box van Astral Radiance + één pakje Fusion Strike kaarten – @tommied
  • 1x Lycanroc Battle Deck + vier pakjes Fusion Strike kaarten – @ember

Tom had het volgende moment gekozen: “De ontmoeting met charmante… de verdrietige momenten uit het eerste seizoen maakte de meeste indruk, denk aan Marowak en de spooktocht, gewonde pikachu die door Ash geholpen wordt waarna de vriendschap pas echt start. Toch zou ik op nimmer 1 Charmander zetten en het vlammetje wat bijna uitgaat. Zo sip. Tegelijkertijd het begin van de leukste ash – pokemon relatie. Een lieve Charmander met een zielig verhaal, een eigenwijze Charmeleon, en een overpowered, niet luisterende, Charizard die op belangrijker momenteel slaapt maar uiteindelijk natuurlijk vrienden wordt met Ash. Deze pokemon had zoveel karakter en ontwikkeling. Toch maakte het begin de meeste indruk.

Ember had een totaal ander moment en een stukje recenter ook: “Ik volg Pokémon al sinds de beginjaren. Mijn hart brak bij het zien van het einde van Pokémon the Movie: I Choose You!. Hoe zielig Pikachu kijkt, Ash die verdwenen is, daarna dat Ash weer tot leven gewekt wordt. Hartverscheurend en echt de mooiste herinnering.

Heb jij gewonnen? Mail dan jouw adresgegevens + gebruikersnaam naar info@dailynintendo.nl en dan zorgen wij ervoor dat je de kaarten zo snel mogelijk ontvangt.