Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake krijgt opnieuw een nieuwe trailer

Er komen weer nieuwe beelden voorbij in de trailer!

Switch-bezitters hoeven inmiddels nog maar drie weken te wachten voordat ze SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake kunnen spelen op Nintendo’s hybride console. Het platform-avonturenspel van uitgever THQ Nordic verschijnt namelijk eind deze maand op 31 januari. De release komt dus alsmaar dichterbij en dus is het tijd voor een nieuwe trailer. In deze trailer, die je onderaan dit artikel kunt bekijken, komen onder andere weer nieuwe beelden voorbij. De game gaat zowel digitaal als fysiek voor een bedrag van €39,99 over de toonbank. Bovendien loont het als je het spel in de voorverkoop koopt, want als je dat doet ontvang je de Costume Pack DLC. De Nintendo eShop geeft aan dat je 6 gigabyte aan vrije opslagruimte nodig hebt om deze titel te downloaden.

In SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake krijgen SpongeBob en Patrick een flacon vol zeemeermintranen. Deze zeemeermintranen zouden de wensen van iedereen met een zuiver hart moeten vervullen. Echter kan dit natuurlijk niet goed gaan bij dit duo; Bikini Bottom wordt geplaagd door Cosmic Jelly en overal openen portalen naar Wishworlds. Kun jij je vrienden redden? In totaal zijn er 7 Wishworlds om te ontdekken. Daarnaast kan je je omkleden in 30 verschillende outfits en luisteren naar 101 nummers uit animatieserie. Gaat het jou lukken om onder andere Gerrit de slak, Sandy en Octo te redden?

Ben je benieuwd geworden naar de nieuwste trailer? Bekijk dan onderstaande video!

Ben jij fan van SpongeBob SquarePants en ga je dit platform-avonturenspel dus in huis halen? Laat het ons dan weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!