Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tales of Symphonia Remastered krijgt trailer vol gameplay

Deze klassieker keert volgende maand terug en wel naar de Switch!

Onlangs heeft Bandai Namco een remaster aangekondigd van Tales of Symphonia, welke op 17 februari naar de Switch zal komen. Bandai Namco heeft vandaag een gloednieuwe trailer online gezet van Tales of Symphonia Remastered, zoals de de remaster van deze klassieke JRPG zal gaan heten. Deze keer focust de trailer zich op de gameplay.

De originele Tales of Symphonia verscheen in 2004 op de Gamecube. Het verhaal speelt zich af in een in een wereld die langzaam doodgaat. Maar niet getreurd, legendes zeggen dat er een Chosen One zal zijn die een tocht zal maken door het land om de wereld nieuw leven in te blazen. Jij bent vrienden met degene die de Chosen One is, en samen ga je op avontuur. Het verhaal lijkt voor de hand liggend, maar hoe verder je gaat hoe dieper het verhaal, en des te moeilijker het wordt om goed en kwaad uit elkaar te houden.

Kijk jij uit naar deze remaster? Laat het ons hieronder weten!