Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gripper onderweg naar de Switch

Ruk vijanden hun hart eruit in deze intense cyber-bike actie game

Gripper is een nieuwe verhaal gedreven cyber-bike actiegame, gemaakt door een team dat o.a. gewerkt heeft aan Assassin’s Creed Valhalla en Rainbow Six Siege. Dit team heeft nu aangegeven dat de game ook naar de Switch komt. Wanneer dit precies is is nog niet bekend, alleen dat het “binnenkort” zal zijn. Hieronder kun je in ieder geval alvast een trailer bekijken.

In Gripper speel je None, een cyber biker die probeert te overleven in een wereld die langzaam maar zeker in elkaar valt. Na al heel wat jaren zijn ouders niet gezien te hebben wordt hij teruggegooid in hun leven, en geforceerd de wereld te redden van een AI met de naam Zero. En hoe dit beter te doen dan te racen? Scheur door postapocolyptische landschappen en verken met je mechanische kat vriend Cat-kit. Vind vijanden in sterke bazen en ruk hun hart eruit om nieuwe vaardigheden te krijgen. Verbeter je cyberbike, scheur verder op harde synthmuziek en verlies jezelf in het verhaal.