Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe gameplaybeelden Chasing Static

Na een tijd van stilte is het tijd voor nieuwe beelden!

Chasing Static werd alweer in 2021 aangekondigd voor de Nintendo Switch, het spel is gebaseerd op een PS1 spel. Na een lange tijd van stilte is het nu echter tijd voor nieuwe beelden, en welk in de vorm van verse gameplay.

Chasing Static is een psychologische horrorgame. Het speelt zich af in het Noorden van Wales, heel afgelegen van de rest van de wereld. Hoofdpersoon Chris zoekt hulp in een afgelegen café aan de kant van de weg. Hij ziet daar iets vreemds en wordt later wakker in de ruïnes van het café. Wat is hier gebeurd en waar zijn alle bewoners heen? Chris gaat op onderzoek uit om uit te zoeken wat er hier aan de hand is.

Benieuwd naar Chasing Static? Bekijk hieronder de nieuwe beelden!