Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Walupeach was bijna een ding

Iedereen kent Bowsette, maar heb je al eens gehoord van Walupeach?

Nintendo Dream Web heeft recentelijk meerdere oude interviews uit 2008 online gezet. Zo is er één over de oorsprong van Wario en een ander over Waluigi. Dit werd besproken in een interview met Shugo Takahashi, één van de ontwikkelaars bij Camelot. Hierin komt onder andere naar voren dat Waluigi bijna direct was goedgekeurd. Alleen de L op zijn pet werd nog aangepast.

In datzelfde interview werd er ook gesproken over iets wat nooit het daglicht heeft gezien. Walupeach is blijkbaar ooit door Camelot gepitcht maar, Miyamoto heeft dat gevetood. Hij dacht dat het design te veel op Doronjo, een anime personage, zou gaan lijken.

Na alle memes over een Bowsette is het dus interessant om te horen dat er een slechte Peach gepland was in een ver verleden. Helaas zal dat design waarschijnlijk nooit online verschijnen.