Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Elderand verschijnt volgende maand op de Nintendo Switch

Versla vijanden, verzamel verloren brieven en verken de verwrongen wereld van Elderand!

Vorig jaar kwam eind oktober het nieuws naar buiten dat Elderand naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Het actie-platformspel van ontwikkelaar Mantra en uitgever Graffiti Games heeft inmiddels al een plekje bemachtigd in de Nintendo eShop en daardoor weten we dat de game precies over een maand op 16 februari zal verschijnen. De titel gaat over de digitale toonbank voor een bedrag van €19,99 en om Elderand te downloaden heb je 2,7 gigabyte aan vrije opslagruimte nodig.

Elderand is een actie-platformspel met RPG-elementen waarin alleen de sterken zullen overwinnen tijdens gevechten tegen angstaanjagende wezens. Je gebruikt verschillende wapens zoals zwepen, zwaarden en bogen, maar natuurlijk ook jouw vaardigheden om je metaal voor te bereiden tegen eindbazen. In de game verken je een verwrongen wereld, welke vol zit met duisternis en waanzin, en reis je naar de vele hoeken van dit gevaarlijke land. Bovendien zijn er meer dan 60 verschillende soorten vijanden en kun je in deze Metroidvania verloren brieven verzamelen.

Ben je benieuwd geworden naar Elderand? Bekijk dan onderstaande trailer.