Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Capcom kondigt Digital Event aan voor Monster Hunter Rise: Sunbreak

Met info over de vierde grote update en gratis DLC.

Capcom heeft op het officiële Twitter-kanaal van Monster Hunter een Digital Event aangekondigd voor Monster Hunter Rise: Sunbreak. Het evenement vindt plaats in de nacht van 1 op 2 februari om 0:00 uur Nederlandse tijd.

De Digital Event zal gepresenteerd worden door Bahari, de Elgado-wetenschapper uit Monster Hunter Rise: Sunbreak. Hij zal stilstaan bij de v1.4-update van de game en fans vertellen over toekomstige updates. Ook zullen er nieuwe monsters voorbijkomen en worden er details verteld over hoe je gratis DLC kunt krijgen. En het belangrijkste: wanneer de update verschijnt!

Monster Hunter Rise: Sunbreak is de geüpdatet versie van Monster Hunter Rise uit 2021. Sinds de Sunbreak-update heeft Capcom al verschillende keren de game van extra updates voorzien, elke keer met een grote hoeveelheid nieuwe content. Tijdens de Digital Event krijgen we dus de details te horen over de vierde grote update.

Is dit voor jou een reden om Monster Hunter Rise weer in jouw Switch te stoppen? Of heeft de game jouw Switch sowieso nooit verlaten? Laat het ons weten in de comments.