Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Elke avond gezellig gamen met onze community – Dit spelen we deze week!

Ontmoet onze gezellige community en game elke avond gezellig mee!

Misschien heb je het al gelezen of zelfs al ontdekt, maar sinds deze week organiseren we elke avond een gezellig event op onze Discord! Heb je zin om na een lange dag school of werk in de avond even lekker te gamen? Dan kun je elke avond om 20:00 uur bij ons terecht voor wat gezelligheid en online gaming! Op onze Discord-server wordt er namelijk dagelijks een online event worden georganiseerd waaraan jij kan meedoen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om gezellig mee te kletsen met onze community!

Verschillende games komen voorbij. Zo zul je regelmatig mee kunnen doen met een potje Mario Kart maar spelen we ook games als Uno en Super Mario 3D World. Welke game op welke avond wordt gespeeld houden we handig voor je bij in onze ‘event-kalender’ kanaal op Discord. Uiteraard ben je op onze Discord-server ook meer dan welkom om over de meest uiteenlopende onderwerpen mee te praten met andere leden van onze community.

O

Wat spelen we wanneer?

Hoe kan ik meedoen?

  • Meldt je aan op onze Discord-server
  • Ga naar het ‘event-kalender’ kanaal
  • Kies het event waaraan je wilt meedoen en zie daar de instructies.

Zien we jou binnenkort ook op onze Discord?