Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De demoversie van Theatrhythm Final Bar Line is nu beschikbaar

Download 'm nu in de Nintendo eShop!

Afgelopen jaar werd er in september tijdens een Nintendo Direct door Square Enix bekendgemaakt dat Theatrhythm Final Bar Line naar Nintendo’s hybride console komt. Hoewel we nog ongeveer twee weken moeten wachten op het ritmespel kunnen Switch-bezitters vanaf nu alvast aan de slag met de gratis demoversie. Deze demo bevat maar liefst 30 tracks, dus tot de game op 16 februari verschijnt ben je vast wel even zoet! De volledige titel gaat voor een bedrag van €59,99 over de digitale toonbank, al is er ook een fysieke versie beschikbaar. Tevens zijn er ook nog twee andere versies van het spel, want je kunt ook meteen de Digital Deluxe Edition en Premium Digital Deluxe Edition aanschaffen in de Nintendo eShop.

Theatrhythm Final Bar Line is een ritmespel die vol met actie zit. De game bevat de populairste muziek van Final Fantasy uit totaal 46 verschillende spellen, wat neerkomt op een totaal van 385 nummers! Je drukt in de titel op de maat van de muziek de toetsen in die je over het scherm ziet schuiven. Bovendien is deze besturing makkelijk te leren, maar om het wat moeilijker te maken zijn er vier verschillende moeilijkheidsniveaus aanwezig voor nog meer plezier. Als kers op de taart kun je met maximaal vier spelers online genieten door middel van Multi Battles waarin iedereen met elkaar samenspeelt.

Ben je benieuwd welke nummers er in de demoversie aanwezig zijn? Bekijk dan onderstaande tweet.