Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Indiegame Super Adventure Hand komt naar Switch

Handig.

Indiegame Super Adventure Hand, die vorig jaar is aangekondigd voor Steam, komt naar de Nintendo Switch. Zo meldt Nintendo Life wat ontwikkelaar Jan Rigerl inmiddels via Twitter heeft bevestigd.

Super Adventure Hand is een handige 3D-platformer waarin je speelt met een… hand. De game wordt onder handen genomen door de Zweedse DevM Games. Deze eenpersoonsontwikkelaar draait er gelukkig zijn handen niet voor om om in z’n eentje de handen uit de mouwen te steken. Ondanks dat vele handen licht werk maken, weet Jan “zworp” Rigerl alsnog de game naar z’n hand te zetten.

In het derde kwartaal krijgen we Super Adventure Hand in onze handen. Tenminste, als hij alles in de hand houdt. Maar terwijl Jan Rigerl de laatste hand legt aan de game, kunnen wij de hand over het hart strijken en hem de hand boven het hoofd houden. Er is immers nog niks aan de hand.

Heb jij ook zoveel zin in deze platformer? Dat lijkt ons voor de hand liggend. Laat het ons weten in de comments.