Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Monster Hunter Rise verkoopt 12 miljoen exemplaren

Gefeliciteerd Capcom!

Capcom heeft via Twitter bekendgemaakt dat Monster Hunter Rise maar liefst 12 miljoen keer is verkocht! Wat een mijlpaal.

Dit nieuws komt een dag ná de Digital Event waarin bekend is gemaakt hoe de toekomst van Monster Hunter Rise: Sunbreak er uit gaat zien. Deze uitbreiding is inmiddels toe aan haar vierde grote content-update waarover je hier meer leest.

Monster Hunter Rise – en de uitbreiding Sunbreak – was in eerste instantie een exclusieve titel voor de Nintendo Switch en pc. Maar sinds vorige maand is de game ook speelbaar op de PlayStation- en Xbox-familie aan consoles. Het ziet er dus naar uit dat deze releases de game over deze mijlpaal heen hebben getild. Hoeveel gamers de game spelen via GamePass is niet bekend gemaakt.

Toon je liefde voor deze game via de comments. Op naar de volgende miljoen.