Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Morgen is het weer tijd voor een Nintendo Direct!

De eerste Nintendo Direct van het jaar is bijna een feit!

Vorige week schreven we dat er mogelijk binnenkort een nieuwe Nintendo Direct aan zat te komen. En ja hoor, het gerucht bleek waar te zijn! Morgen, 8 februari, is het namelijk tijd voor de allereerste Nintendo Direct van dit jaar. De livestream duurt ongeveer 40 minuten en zal voornamelijk gericht zijn op Nintendo Switch-spellen die in de eerste helft van dit jaar verschijnen. Wellicht krijgen we dus meer te weten over The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, maar of dat ook gaat gebeuren… We zullen trouwens met z’n alle tot het einde van de dag moeten wachten, want de Nintendo Direct begint pas om 23:00 uur.

Wil je graag de officiële aankondiging zien? Bekijk dan onderstaande tweet van Nintendo Nederland.

Welke spellen zou jij graag aangekondigd zien worden tijdens de Nintendo Direct? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd! In onze Discord-server kan je gezellig meepraten met wat iedereen van de Direct verwacht. Word nu lid via deze link.