Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kirby’s Return to Dreamland Deluxe krijgt Magolor epiloog!

Nog meer content voor Kirby's Return to Dreamland Deluxe!

Tijdens de Nintendo Direct van gisteravond werd er een nieuwe trailer getoond van Kirby’s Return to Dreamland Deluxe. In deze trailer werd er een compleet nieuwe spelmodus voor de remaster onthuld. Het betreft een complete epiloog waarin we spelen met Magolor, één van de belangrijkste personages in de game. De modus bevat weer allemaal; leuke en interessante platformuitdagingen, waarin we nu dus spelen met een nieuw personage. In tegenstelling tot Kirby heeft Magolor ook weer zijn eigen unieke krachten, die hem onderscheiden van de titulaire held. Hoe lang en uitgebreid de extra content voor deze remaster precies gaat zijn is nog niet bekend. Kirby’s Return to Dreamland Deluxe komt op 24 februari al uit. Bekijk de trailer hieronder: