Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Direct: Terugkijken en meepraten

Nintendo Direct gemist? Geen nood, hier kijk je 'm terug!

Gisterenavond vond er na een lange tijd een gloednieuwe Nintendo Direct plaats, tevens de eerste van 2023. Veel grote titels kwamen voorbij die later dit jaar naar de Nintendo Switch zullen komen. Zo heeft Advance Wars nu eindelijk een releasedatum, is de Metroid Prime HD Triology nu te downloaden en mochten ook Pikmin 4 en de nieuwe Zelda-titel niet ontbreken. En wat dacht je van het heugelijke nieuws dat Layton zal terugkeren? Genoeg te zien dus! Heb je de Nintendo Direct gemist? Geen nood, je kunt ‘m hieronder rustig terugkijken.

Zin om nog even na te praten over de Nintendo Direct? Op onze Discord-server ben je aan het juiste adres. Natuurlijk kun je ook onder dit bericht reageren!