Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Samba de Amigo: Party Central swingt naar de Switch

Lekker swingen in deze te gekke game!

Wat een leuke verrassing kwam daar opeens voorbij. Samba de Amigo: Party Central doet erg denken aan een Japanse arcadehal-game gecombineerd met Rhythm Paradise. De mogelijkheden in deze gezellige party game zijn groot!

SEGA brengt de gezellige Samba naar de huiskamers

Ga lekker dansen in deze vrolijke party game voor de Nintendo Switch. In Samba de Amigo: Party Central maak je gebruik van bewegingsbesturing. Het lijkt erg op games die je in arcadehallen kunt spelen, waarbij je op de maat van de muziek bepaalde combinaties moet maken. Een soort Just Dance meets Rhythm Paradise.

Naast lekker dansen in solo stand, kun je ook samen een liefdesdans doen in de stand; Love Checker. Na het nummer krijg je te zien hoe goed het dansduo bij elkaar past. Uiteraard in bijpassende outfits en mogelijkheden om personages in de game aan te passen.

Maar wacht, er is meer. Het is in Samba de Amigo zelfs mogelijk om het online tegen anderen op te nemen in World Party. Probeer de beste score te halen om records te breken en tegenstanders volledig in te maken.

Swing er lekker op los in Samba de Amigo: Party Central met meer dan 40 nummers om op te bewegen. De game verschijnt in de zomer van 2023.

Samba de Amigo, Party Central