Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Xenoblade Chronicles 3 krijgt een nieuwe held en… Shulk?!

Details voor volume 3 en 4 van de Xenoblade Chronicles 3 Expansion Pass zijn zojuist vrijgegeven!

Tijdens de Nintendo Direct heeft Nintendo onthuld wat de plannen zijn voor de Expansion Pass van Xenoblade Chronicles 3. De eerste twee waves zijn nu al beschikbaar, maar wave 3 komt er al weer aan. Op 15 februari verschijnt deze uitbreiding. Niet alleen krijg je daarmee toegang tot de nieuwe Hero Lapidaris, maar ook Challenge Battles met roguelike elementen.

Daarnaast gaven ze alvast een voorproefje voor Vol. 4 welke later dit jaar verschijnt. In de korte teaser zijn onder andere Shulk (aan zijn zwaard te zien na de gebeurtenissen van de originele game), een oudere Rex en Alvis te zien. Deze uitbreiding gaat een nieuw verhaalscenario toevoegen aan het spel met dus waarschijnlijk een betere uitleg van hoe de werelden van de drie spellen connecten..