Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Zelda: Nuts & Bolts – het internet reageert

The Legend of Jiggy

De Nintendo Direct van afgelopen woensdag was er eentje voor de geschiedenisboeken. Nintendo pompte er trailer na trailer uit, waardoor er voor elk wat wils in zat. Maar één trailer schoot boven de menigte uit en dat was natuurlijk The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom:

Tijdens die trailer maakte de redactie van Daily Nintendo al een bijzondere vergelijking: “Ehh, Zelda: Nuts & Bolts?” Nou, het duurde niet lang voordat het hele internet diezelfde vergelijking maakte. De manier waarop je jouw eigen voertuig lijkt te kunnen samenstellen, lijkt wel heel erg op de Xbox 360-game Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts.

Het viel Banjo-ontwikkelaar Rare ook op:

Maar uiteraard ging het ook niet voorbij de fans. Een kleine greep uit de leukere reacties:

https://twitter.com/Aiden1291/status/1623730366266703873

GameXplain gaat er zelfs nog iets dieper op in:

Het feit dat Twitter op dat moment brak, hielp ook niet echt:

Wat vind jij? Kijk jij ook zo uit naar het onofficiële vervolg op Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts? Of ben jij nog leukere reacties tegengekomen online? Laat het ons weten in de comments!