Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe krijgt een nieuwe video

Wist je dat jij vanaf nu een gratis demoversie kunt downloaden?

Inmiddels weten we allemaal wel dat we volgende week vrijdag eindelijk aan de slag kunnen gaan met Kirby’s Return to Dream Land Deluxe op de Nintendo Switch. Helaas zullen we dus nog heel even moeten wachten op de volledige game. Gelukkig heeft Nintendo een demoversie van het platformspel vrijgegeven waardoor we toch even deze titel kunnen uitproberen. Om dat te vieren heeft Nintendo Nederland een video uitgebracht, welke je onderaan dit artikel kunt bekijken. Het spel gaat zoals gewoonlijk voor een bedrag van €59,99 over de digitale toonbank, al is de game natuurlijk ook fysiek verkrijgbaar. Om deze titel te downloaden heb je 5 gigabyte aan vrije opslagruimte nodig.

In Kirby’s Return to Dream Land Deluxe moet jij als Kirby Magolor helpen zodat hij kan terugkeren naar zijn eigen planeet. Naast onder andere zwaard en zweep als kopieerkracht verschijnt voor het eerst de mecha. Als mecha kan je van op een afstand vijanden neerschieten of van dichtbij ze neerslaan met jouw ijzersterke vuisten. Daarbij is het mogelijk om dit spel met tot vier spelers in lokale coöp te spelen. Naast dit avontuur bevat deze game ook een grote collectie aan minigames, met onder andere als nieuwe minigame Magolors zoekboeken of als oude bekende samoerai-Kirby. Ook deze minigames zijn net als het avontuur zelf speelbaar met 1 tot 4 spelers.