Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

7-star Tera Raid Battle event met Pikachu aangekondigd

Tijdelijk in Pokémon Scarlet & Violet om Pokémon Day te vieren

Pokémon Day komt eraan en dat wordt gevierd. Zo net ook het nieuws dat we een speciale Pokémon Presents krijgen op 27 februari, maar voor Pokémon Scarlet en Violet kun je vanaf 24 februari al los in speciale Tera Raid Battles tegen een Water Tera Type Pikachu!. Deze heeft naast Water als type ook de Mightiest Mark op zich.

Tera Raid Battles zijn velen van jullie al bekend mee. Je gaat met maximaal drie andere spelers een krachtige Pokémon te lijf. Om mee te doen in het event hoef je alleen maar het laatste Poké Portal News te downloaden. Dit gebeurt automatisch als je online speelt en je hebt er niet eens Nintendo Switch Online voor nodig. Mocht je dus die Mightiest Mark willen hebben en kijken hoe goed jij het doet tegen deze super Pikachu dan heb je vanaf 24 februari tot en met maandag 27 februari (tot 16:00) de tijd. Perfecte aansluiting dus voor de Pokémon Presents maandag.

Ga jij je best doen om deze Pikachu te verslaan en bemachtigen? Enthousiast voor wat er allemaal nog meer aan komt komende week? Laat het hieronder weten.