Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

‘Bedrijfseitje’ komt naar Splatoon 3

Maak je klaar voor het eerste ‘Bedrijfseitje’!

Gisteren maakte Nintendo bekend dat de tweede Big Run niet lang meer op zich laat wachten. Deze zal in het weekend van 4 tot 6 maart plaatsvinden op de stage Koraalcampus. Maar daar houdt het nieuws voor Salmon Run niet op. Vandaag plaatste Nintendo weer een nieuw Twitter-bericht. Hierin maakte Nintendo bekend dat het evenement ‘Bedrijfseitje’ naar Splatoon 3 komt. De naam ‘Bedrijfseitje’ is natuurlijk al een mooie woordspeling, én verklapt deels wat het mogelijk kan inhouden.

Het evenement komt met het Bloeiseizoen naar de game. Het Bloeiseizoen gaat vanaf 1 maart van start. Voor het evenement ‘Bedrijfseitje’ zullen spelers iets langer moeten wachten. Dat zal pas in april komen. Tijdens het evenement moet je samenwerken met vrienden en proberen een hele hoge score te behalen. Dit doe je in een van de Salmon Run-scenario’s. De precieze details zijn nog onbekend, maar het belooft een prachtige strijd te worden.

Wat verwacht jij van dit evenement? We horen het graag in de reacties!