Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Presents aangekondigd voor 27 februari

Maak je klaar voor 20 minuten aan Pokémon-nieuws!

Met Pokémon Day in aantocht komt deze aankondiging niet geheel als een verrassing. Op 27 februari is het namelijk de dag die we ook wel kunnen als Pokémon Day. Via een Twitter-bericht heeft Pokémon aangekondigd dat we dan een Pokémon Presents kunnen verwachten. Een Pokémon Presente betekent ongeveer 20 minuten vol Pokémon-nieuws. De show begint om 15:00 uur Nederlandse tijd op maandag 27 februari 2023. Het zal te zien zijn op het YouTube-kanaal van Pokémon.

Wat we precies kunnen verwachten is onbekend. Wie weet komt er DLC voor Pokémon Scarlet & Violet, een gloednieuwe game of eindelijk Home-support voor Scarlet & Violet. Er zijn een hoop mogelijkheden. Laat vooral hieronder weten wat jij verwacht of hoopt te zien!