Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Scarlet- en Violet-starters komen naar Pokémon Café Remix

Plus een Great Chef-outfit voor Greninja!

De populaire puzzelgame Pokémon Café Remix krijgt er wat nieuwe bezoekers bij! De Paldea-starters Sprigatito, Fuecoco en Quaxly zullen tijdens een event een bezoekje brengen aan je café. En het mooiste: je kan er één kiezen om aan je staff toe te voegen.

Tijdens het event, dat tot 17 maart 2023 duurt, is het de bedoeling dat je gerechten uit Paldea voorbereidt. En ja, dat trekt natuurlijk wat klanten aan die de geur van hun thuisgerechten niet kunnen weerstaan. Door het evenement te spelen, kan je één van de starters kiezen om toe te voegen aan jouw loonlijst. Dus voor welke starter ga jij?

Daarnaast krijg je een speciale Great Chef-outfit voor Greninja als je ‘Order nummer 6’ hebt afgeleverd tijdens het event. En alsof dat niet genoeg is, komen er ook nog 5-sterren chefs terug! Victini, Mimikyu, Eevee en Celebi komen allen nog een keer langs als je ‘Order nummer 9’ hebt behaald. Als bonus krijg je er ook nog eens 11 gratis Express Deliveries bij cadeau.

Dus draai dat bordje van je café om naar OPEN op je Switch of smartphone! Er is werk aan de winkel.