Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Pillars of the Earth komt naar de Switch

Wanneer? Morgen al!

Bij het zien van de titel denk je misschien aan de gelijknamige bestseller van Ken Follett en je hebt helemaal gelijk. Deze game van Daedalic Entertainment is een visual novel waarin je het verhaal van het boek doorloopt.

Je speelt als Jack, Aliena en Philip door het verhaal heen, en de keuzes die je maakt zorgen ervoor dat alles zich op unieke wijze ontplooit. Het spel heeft een volledig geanimeerde 2D stijl en het beste nog wel van dit diepgaande verhaal is dat je het morgen 1 maart al kunt ervaren. Hieronder dan ook de release trailer die de stijl, karakters en een klein beetje verhaal laten zien. Ga jij dit spel halen? Heb jij misschien het boek gelezen? Deel je ervaring hieronder!