Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Volgende week verschijnt Metroid Fusion op de Switch

Nintendo Switch Online krijgt een nieuwe GBA titel vanaf volgende week!

Vorige maand verscheen de Game Boy Advance als onderdeel van de Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Toen werd al aangekondigd dat verschillende andere titels nog zouden verschijnen voor de dienst en de eerste game komt volgende week al weer. Dan verschijnt namelijk Metroid Fusion op het apparaat. Door deze toevoeging is bijna de complete verhaallijn die begon bij Metroid II en eindigde met Dread op de Switch te spelen. Alleen Metroid Other M mist dan nog.

In Fusion ga je met Samus op onderzoek uit op de planeet SR388 waar je te maken krijgt met het gevaarlijke X-virus. Dit virus heeft niet alleen een rol in dit spel, maar ook in de latere spellen waaronder in Dread.

Fusion verschijnt op 9 maart.