Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

LEGO komt met aankondiging op Mario-dag

Wat heeft LEGO voor ons in petto?

Het is alweer bijna 10 maart en op die dag is het weer Mario-dag (Mar10). Het lijkt erop dat LEGO die dag met een grote aankondiging zal komen. Volgens Nintendo’s lijst met ‘Mario-dag’-evenementen, die plaats zullen vinden op 10 maart, zal LEGO een speciale presentatie houden op het YouTube-kanaal van het bedrijf. De presentatie begint op vrijdag 10 maart om 17:00 uur Nederlandse tijd. Vooralsnog is niet duidelijk of de aankondiging een of meerdere nieuwe LEGO-sets zal betreffen of dat het wellicht te maken heeft met een prijsverlaging van de al bestaande sets. LEGO heeft wel al een teaser op Twitter geplaatst, welke je hieronder kunt zien.

LEGO heeft inmiddels al meerdere LEGO-sets uitgebracht met Mario en zijn vrienden in de hoofdrol. Wat hoop jij aankomende vrijdag te zien tijdens deze aankondiging? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie.