Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Race op 10 maart mee tijdens onze livestream!

MAR10 Day vieren we met een toernooi in Mario Kart 8 Deluxe!

Met wave 4 van de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-Uitbreidingspas en MAR10 Day in aantocht is het tijd voor een nieuwe livestream. De nieuwe banen zullen op 9 maart verschijnen en een dag later viert de hele wereld Mario. Daarom houden we op 10 maart om 20:00 uur een livestream waarin we gaan racen. Deze wordt gehost door Glenn. Natuurlijk wordt het gewaardeerd om vooral de nieuwe banen te kiezen, zodat ook de mensen zonder DLC deze kunnen ervaren. De stream zal ongeveer 1,5 uur duren, maar als er behoefte aan is, gaan we gerust wat langer door.

Tijdens dit toernooi valt er ook zeker wat te winnen. Het betreft geen fysieke prijs, maar wel een unieke Discord-rol. Degene die aan het eind van de livestream het meeste aantal punten heeft verdient krijgt de wisseltrofee in de vorm van een een goudkleurige Discord-rol met zelfs een trofee achter je naam. Door het te gekke kleurtje en de trofee zal iedereen op Discord kunnen herkennen dat jij een ware Mario Kart-pro bent.

De livestream vindt vrijdag, 10 maart 2023, vanaf 20:00 uur plaats op ons Twitch-kanaal. De code voor het toernooi is 2561-9189-2011. Deze kan je in Mario Kart 8 Deluxe invoeren om mee te doen. Een Nintendo Switch Online-abonnement is benodigd om online te kunnen spelen. Natuurlijk zouden wij het gezellig vinden als je meepraat in de Discord, via berichten of voice. Mocht je nog geen lid zijn van onze Discord-server, klik dan hier. Tevens spelen wij geregeld samen op de Discord-server. Haal dus zeker aan of stel voor wat je graag zou willen spelen.

Laat hieronder vooral weten of je erbij gaat zijn. Daarnaast kan je dat ook op onze server bij het event in het kanaal #event-kalender aangeven. We hopen jullie allemaal op MAR10 Day te zien tijdens onze livestream! Tot dan!