Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Probeer FIFA 23 Legacy Edition voor een week lang gratis uit met Games Op Proef

Probeer vanaf maandag 20 maart een week lang FIFA 23 Legacy Edition gratis uit!

Ongeveer een half jaar geleden verscheen FIFA 23 Legacy Edition op Nintendo’s hybride console. Ondanks dat heeft nog niet iedereen de kans gekregen om met de volledige game aan de slag te gaan, maar daar komt volgende week verandering in! Nintendo geeft alle Nintendo Switch Online-leden namelijk zo nu en dan de mogelijkheid om bepaalde games tijdelijk gratis uit te proberen en binnenkort gebeurt dat met dus met het sportspel FIFA 23.

In het voetbalspel FIFA 23 Legacy Edition krijg je toegang tot de allernieuwste tenues, clubs en selecties uit een aantal van de beste competities ter wereld. Daarbij zijn er voor het eerst ook grote damesclubteams aanwezig en kun je voetballen in een paar van de beroemdste stadions ooit. Mocht je FIFA 22 Legacy Edition in huis hebben dan kun je lekker snel aan de slag gaan met deze titel aangezien de gameplaykenmerken precies hetzelfde zijn als bij FIFA 23!

FIFA 23 Legacy Edition gaat normaal gesproken voor een bedrag van €39,99 over de digitale toonbank, maar is vanaf 20 maart om 10:00 uur tot 26 maart 23:59 uur volledig gratis te spelen. Hoewel we dus nog een paar dagen moeten wachten, is het spel wel alvast te downloaden in de Nintendo eShop. Bovendien ontvangen Switch-bezitters maar liefst 100 platina punten als je deelneemt aan dit evenement (en dat geheel gratis!). Deze punten kun je vervolgens gebruiken om afbeeldingstukjes te ontvangen, welke je kunt combineren tot jouw eigen profielafbeelding voor de Nintendo Switch.

Ben je benieuwd geworden naar FIFA 23 Legacy Edition? Bekijk dan onderstaande releasetrailer!

Ben jij van plan FIFA 23 Legacy Edition een kans te geven? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!