Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Deze nieuwe spellen kunnen Nintendo Switch Online-leden vandaag al spelen

Welke games van de NES, Super NES, en Game Boy zullen er zijn toegevoegd?

Zo nu en dan worden er nieuwe spellen van oude consoles aan Nintendo Switch Online toegevoegd en dat is nu ook weer het geval! Vandaag voegt Nintendo namelijk weer vier nieuwe games aan de dienst. Het gaat hier onder andere om XEVIOUS van de NES en SIDE POCKET van de Super NES. Daarbij zijn Kirby’s Dream Land 2 en BurgerTime Deluxe van de Game Boy ook vandaag al te spelen op jouw Nintendo Switch.

Weet je niet meer zo goed hoe deze spellen eruitzien omdat het te lang geleden is dat je deze spellen hebt gespeeld? Bekijk dan onderstaande video waarin je van elke game een stukje gameplay kunt bekijken.

Welke spellen zie jij nog graag verschijnen voor Nintendo Switch Online? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!