Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Releases Nintendo eShop – 16 maart

De nieuwe releases uit de eShop zijn er!

Iedere week deelt Nintendo een aantal toppers uit de Nintendo eShop die uitkomen of zijn uitgekomen. Deze week ligt de nadruk uiteraard op Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon. Deze game beloonden wij met een 9!

Genoeg te beleven in de eShop

Er valt weer genoeg te spelen op de Nintendo Switch. Afgelopen vrijdag verscheen dus Bayonetta Origins, maar misschien kies jij wel voor een chaotische retro-game. Post Void is dan zeker de moeite waard. Als je liever uitkijkt naar een verhalende game, dan kun je eens kijken naar Wreck. Deze game is een 3D-novel die volwassen thema’s behandelt.

Tot slot kun je nog kiezen om te gaan puzzelen met Legend of Heroes of helemaal losgaan met Peppa Big! Voor ieder wat wils eigenlijk. Welke titel spreekt jou het meeste aan?

eShop, 16 maart