Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Disney Speedstorm krijgt CGI trailer

Bekijk de snelle actie in deze prachtige trailer!

Twee weken geleden werd de Early Acces releasedatum bekend van Disney Speedstorm, Gameloft’s nieuwe mascotte Kart Racer. De game zal vanaf 18 april te spelen zijn voor degene die de Standard Founder’s Pack kopen. Hiermee krijg je namelijk eerder toegang tot deze race game, die uiteindelijk ook free-to-play zal worden. Gameloft is daarnaast druk bezig met de marketing van de game, en heeft zelfs een volledige CGI trailer online gezet. Deze trailer, met de focus op enkele personages en locaties, kun je hieronder bekijken.

Disney Speedstorm zet zichzelf neer als de ultieme combar racing game, waarin al je favoriete personages uit de Disney en Pixar werelden samen komen. Het belooft een spannende arcade race ervaring te leveren waarin spelers de unieke vaardigheden van de personages moeten leren kennen om te overwinnen op de racebaan.