Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe gameplaybeelden Curse of the Sea Rats

Tijd voor gloednieuwe footage.

Onlangs heeft uitgever PQube bekendgemaakt dat Curse of the Sea Rats op 6 april uitkomt voor de Nintendo Switch en andere platformen en vandaag hebben we gloednieuwe gameplaybeelden van de titel voor je. Voor wie naar de game uitkijkt, er zal zowel een fysieke als digitale versie van de game verschijnen.

Curse of the Sea Rats is een zogeheten ‘ratoidvania’-platformavontuur. Een piratenheks, genaamd Flora Burn, heeft vier gevangenen in ratten veranderd. Als ze weer mens willen worden, dan zullen ze het moeten opnemen tegen verscheidene bazen om uiteindelijk de heks te verslaan. Daarnaast is de game met maximaal vier spelers in lokale coöpmodus speelbaar. Je kiest zelf als welke van de vier verschillende personages je wil spelen en kan ze verbeteren naarmate je verder komt in het verhaal.